Oplev hvordan Michael gennemførte Copenhagen Half Marathon på KETO-kaffe og ketoner

Kopi af METABOLIC Monday (Instagram-opslag) (1)

En Herlig Dag med Copenhagen Half Marathon på Vand og Ketoner.


Klokken var knap 04:00, da vi satte kursen mod København. I den tidlige morgenmørke, bælgravende mørkt udenfor, gjorde vi os klar med en varm kop KETO-kaffe i hånden. Michael havde også forberedt nogle ketoner, som vi tog med i bilen.

Turen startede i mørke men som vi nærmede os Storebæltsbroen, blev vi belønnet med en uforglemmelig solopgang. Lyset spredte sig over Sjælland, og det føltes som om, dagen allerede havde noget særligt i vente.

København - Sol, Kaffe og Fællesskab


Vi ankom til København klokken 08:00, hvor vi mødtes med vores datter og hendes kæreste.

Vi fik lidt mere kaffe og så tog vi alle fire Metroen mod startområdet for Copenhagen Half Marathon. Her mødtes vi også med vores søn, og stemningen begyndte for alvor at sitre. Da Indre By var lukket af, var Metroen pakket med mennesker. 
Faktisk var der så mange, at det næsten føltes umuligt at få plads, men det gjorde kun spændingen større.

Løbet gik i gang klokken 9:30.


Solen strålede fra en skyfri himmel, og humøret var i top. 
Ruten var fyldt med underholdning og heppekor, hvilket gav løbet en unik og festlig atmosfære. 
På Vesterbrogade Torv så vi Michael, mens vores søn Andreas løb så hurtigt, at vi ikke engang nåede at fange ham i mængden 😘😂

Vi skyndte os tilbage til Metroen for at nå til målområdet i tide til at se dem krydse målstregen. Men nej, det var mennesker overalt, og vi missede dem desværre.

Begge havde dog løbet i fremragende tider og nydt hver eneste kilometer.

Michael og Louise – Navnesjov og Heppekor


En morsom detalje fra dagens løb var, at mange råbte "Michael" efter ham. Han undrede sig over, hvor mange der kendte ham, indtil han opdagede, at hans fornavn, "Michael", stod på hans startnummer, normalt plejer der jo bare at stå en nummer - men var der inter nummer - alle løb med deres fornavn på nummerlappen 😍

Det gjorde det hele meget personligt og skabte en herlig forbindelse mellem løbere og publikum.

En anden løber, også af det mandlige køn men med "Louise" stående på sin nummerlap, fik et hav af morsomme og kærlige tilråb – en lille, men betydningsfuld detalje, der virkelig satte stemningen

Og hvad har denne dag med en ketogen livsstil at gøre?


Det simple svar er: at Michael gennemførte de 21,1 kilometer udelukkende på en KETO-kaffe klokken 04:00 og det vand, han drak undervejs. 
Han følte sig energisk og havde ingen problemer med at holde tempoet. Det samme gælder, når han løber Vasaløbet (90 km på ski!).

Når man er i fedtforbrænding, er energien konstant, og man slipper for de klassiske energi-dyk, som mange oplever under langdistanceløb. Man bruger jo sit eget fedt som brændstof og det er det masser af selv når man er slank og man møder aldrig muren som glukose løbere gør.

Alt i alt var Copenhagen Half Marathon en fantastisk oplevelse


Vejret var perfekt, ruten var fyldt med smil, og Fælledparken blev forvandlet til en stor folkefest, hvor glade løbere og tilskuere fejrede dagen. 

Med KETO-kaffe og masser af smil, var det en dag, vi sent vil glemme.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar